2017 İzmir Fuarı

  İşyurtları Kurumu İzmir Fuarının Açılışı Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Bilal Uçar Tarafından Yapıldı

          Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından “Ürün ve El Sanatları İzmir Fuarı” “İzmir Bostanlı Sahil Yolu”nda 20 Mayıs 2017 tarihinde açıldı.

          Açılışı Adalet Bakan Yardımcısı Bilal UÇAR tarafından yapılan Fuarın açılış programına; İzmir Valisi Sayın Erol AKYILDIZ, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Sayın Enis Yavuz YILDIRIM, İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Sayın Dr. Vehbi Kadri KAMER, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa DOĞRU, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Kazım ARAPOĞLU, İzmir merkez ve çevre adliyelerde görevli hakim ve Cumhuriyet savcıları, ceza infaz kurumu müdürleri ve personelleri ile denetimli serbestlik müdürlüklerinde görevli müdür ve personelleri katıldı.

          İzmir Bostanlı Sahil Yolu”nda 4.000 metrekare alanda düzenlenen İşyurtları Fuarına 60 ceza infaz kurumu katılmış, ayrıca Fuarda 180 personel görev almıştır.

          İlk gün fuara yoğun bir ilgi olmuş, 18.600 misafirimiz fuarımız ziyaret ederek, ceza infaz kurumlarında sürdürülen meslek eğitim çalışmaları hakkında bilgi almıştır.

          Fuar alanında; ziyaretçilerin dinlenebilmeleri için banklar, kamelyalar kurulmuş, Fuarın açılış töreninde işyurtları kurumu personeli tarafından havadan video ve fotoğraf çekimi yapan araçlar kullanılmış, ziyaretçilerin yemek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla fuara yemek stantları kurulmuştur. Yine ziyaretçilerin Fuar ile ilgili görüşlerinin alınması amacıyla anket formları dağıtılmış, bu formların toplaması amacıyla anket toplama kutuları konulmuştur.

          İşyurtları Kurumu İzmir Fuarı 26 Mayıs 2017 tarihinde sonra erecek olup, bu yıl İşyurtları Kurumu tarafından Ülkemizin sekiz ayrı yerinde sekiz fuar düzenlenecektir.

Fotoğraflar