2017 Antalya Fuarı

   İşyurtları Kurumu Antalya Fuarının Açılışı Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Bilal Uçar Tarafından Yapıldı

          Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından “Ürün ve El Sanatları Antalya Fuarı” “Cumhuriyet Meydanı”nda 9 Mart 2017 tarihinde açıldı.  

          Açılışı Adalet Bakan Yardımcısı Bilal UÇAR tarafından yapılan Fuarın açılış programına Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Sayın Enis Yavuz YILDIRIM, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Cengiz ÖNER, İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Sayın Dr. Vehbi Kadri KAMER, Teknik İşler Dairesi Başkanı Sayın Erdoğan BÖCEK, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ramazan Solmaz, Antalya Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Orhan ÖZDEMİR, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Rıza CAN, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Ali Nevzat AÇIKGÖZ, Antalya Barosu Başkanı Sayın Polat BALKAN, Antalya merkez ve çevre adliyelerde görevli hakim ve Cumhuriyet savcıları, ceza infaz kurumu müdürleri ve personelleri ile denetimli serbestlik müdürlüklerinde görevli müdür ve personelleri katıldı.

          Fuar alanında; ziyaretçilerin dinlenebilmeleri için banklar, kamelyalar kurulmuş, Fuarın açılış töreninde işyurtları kurumu personeli tarafından havadan video ve fotoğraf çekimi yapan araçlar kullanılmış, ziyaretçilerin yemek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla fuara yemek stantları kurulmuştur. Yine ziyaretçilerin Fuar ile ilgili görüşlerinin alınması amacıyla anket formları dağıtılmış, bu formların toplaması amacıyla anket toplama kutuları konulmuştur.

          Bu yıl İşyurtları Kurumu tarafından Ülkemizin sekiz ayrı yerinde sekiz fuar düzenlenecektir.

          Antalya Cumhuriyet Meydanında düzenlenen İşyurtları Fuarına 51 ceza infaz kurumu katılmış, ayrıca Fuarda 211 personel görev almıştır. Fuar 16 Mart 2017 tarihine kadar açık kalacaktır.

          Fuarın stantları Akhisar Açık Ceza Kurumu İşyurdu Müdürlüğü, LED Aydınlatması İskenderun Açık Ceza Kurumu İşyurdu Müdürlüğü tarafından yapılmıştır.